Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Večky pečené s náplní

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 146 kJ /
2 425 kcal
Bílkoviny59,55 g
Tuky68,91 g
Vláknina16,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy383,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny vložíme do pekárny (tekutiny, pak suché) a zapneme program Těsto. Krok 2: Vykynuté těsto znovu propracujeme, rozdělíme na kusy a naplníme. Krok 3: Po vykynutí potřeme vejcem, posypeme výraznějším kořením (dala jsem směsku DRÁKULOVA SMRT) a ve vyhřáté troubě pomaleji upečeme.(200°C asi 5-7min, pak 160-170°C, každému trouba peče jinak)

Zveřejněno 17. 3. 2009

Poznámka autorky cathleen

Brambory (jako takové) v náplni poznat nejsou, jen ji to těsto moc hezky ovoní a ochutí).

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Večky pečené s náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Rv3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Večky pečené s náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Rv3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (10)

:-OToto mi uteklo:-8To je paráda:-p+8:yes:

Koření Draculova smrt se prodává ve Skřečoni u Bohumína kde se i vyrábí. Kdyby měl někdo zájem, mužu koupit a poslat, třeba dobírkou :-)) A nebo přímo kontakt zde: Dafo, koření :-)
http://www.dafo.cz/

Ď. Já se ptala proto, že jsem občas líná :-8 a pořád tu mám ještě nespotřebované bramboráky v prášku:-)) Tak je využiju jinak.

Jé, to z prášku jsem nezkoušela...to používám jen do pečiva. Sem jsem dala čerstvé, víc zahuštěné moukou.

Jé, to z prášku jsem nezkoušela...to používám jen do pečiva. Sem jsem dala čerstvé, víc zahuštěné moukou.

To bude taky super:-p Catleen, to bramborákové těsto děláš čerstvé z brambor, nebo můžu využít i směs v tom sáčku:-8

Výborný nápad,ale já mám strach že mi zase prasknou veky jedny mizerný a potom by to nevypadalo tak hezky ;-(:-p:yes:,ale bodík je zasloužený

Jani, kupovala jsem ji tady, na jižní Moravě, od pána z Ostravy, kde se tyhle směsi míchají. A jsou moc dobré - Adamova žebra, Zlatá kuřecí křidélka, Harisa a spousta jiných. Vždycky u něj nechám 500kč a víc:-D

Jen mě upozornil, a já to tu předám, že všecky tyhle směsky PO ZÁRUCE jsou dost nebezpečné, rozkládají se v nich nějaké soli a poškozují játra:-!

cathleen:-)):-D tak tu drákulovu smrt mi snad pošleš na dobírku!:-)):-D To jsem teda nikdy nikde neviděla!:yes: Moc krásné veky, jsi dobrá!!:yes:

Cathleen :-p:yes: vypadají moc dobře

Tématické fráze:
pečení dortů bohumín, pizza vecky, pizza večka, dafo koření diskuze, koření dafo, koření draculova smrt, kure pecene na bramborakovem teste, domácí večka, recept s kořením adamova žebra, drákulova smrt, pečení domácí vecky, večky v troubě, směs na pizza večky, domáci pizza večky, recept na domaci veku pecenou v troubě, veka s náplní, co je harisa a kde ji koupim, smazene vecky, pečená domací veka s náplní, recepty z pohanky večka

Suroviny:
voda, cukr, droždí, sůl, olej, mouka polohrubá, mouka hladká, maso mleté

Přidat fotografie receptu