Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 272 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,65 g |
Tuky | 0,70 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,63 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 27. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole černé oko v zázvorové rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZoW8
Moje poznámka
Fazole černé oko v zázvorové rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZoW8
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 17 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 31 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty fazole černé oko,
fazole černé oko recept,
fazole černé oko,
fazole černé oko recepty,
recepty z fazole černé oko,
černé fazole recepty,
fazole s černým okem,
fazole recept,
černé fazole recept,
recept fazole cerne oko,
fazole recepty,
černé oko,
bílé fazole s černým s okem,
omáčky recepty,
fazole v rajčatové omáčce,
černé fazole,
recept na fazole černé oko,
fazole s cernym za okem,
černý oko fazole recept,
recept z fazolí černé oko
Suroviny:
fazole černé oko,
bobkový list,
cibule,
olej,
protlak rajčatový,
zázvor sušený,
sůl,
pepř,
bobkový list,
pasta kari
Komentáře (2)