Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí steak s česnekovým máslem a grilované brambory

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Milaken

Náročný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Ocistene male brambory otocime v oleji, pridame sul a pepr, dame do trouby - grill - 220°C asi na 30 minut, 1x je otocime. Krok 2: Olivovy olej rozpalime a okorenene jemne maso minutkove osmahnem, jadro by melo zustat jeste ruzove...ke konci pridame rozmaryn, za horka na maso polozime nebo do rezu vlozime cesnekove maslo.

Zveřejněno 1. 1. 2015

Poznámka autorky Milaken

Novorocni obed

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí steak s česnekovým máslem a grilované brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zEn2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí steak s česnekovým máslem a grilované brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zEn2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
jehneci steak, jehněčí steak recept, jehněčí steaky, jehněčí steaky recepty, jehněčí steak recepty, jehneci steaky recept, jehněčí rump steak recept, jehněčí rump steak, steaky z jehněčí, rump steak jehněčí, jehněčí steak v troubě, steak jehněči, jehneci stejky, jehneci steak priprava, kuřecí stea s brusinkami, recept jehněčí steak, jehněčí steak videorecept, brambory na grill, jehněčí rump recept, recepty na grilované brambory

Suroviny:
kotleta jehněčí, brambory, česnek, máslo, olej olivový, sůl mořská, pepř mletý, rozmarýn

Přidat fotografie receptu