Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená kuřecí stehna na červeno

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

vybusna vybusna

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba tepelné úpravy: 45 min

45 min (45 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 349 kJ /
562 kcal
Bílkoviny9,59 g
Tuky26,65 g
Vláknina20,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,05 g
Sůl10,00 g
Sacharidy63,06 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuracie stehna vykostime a stiahneme z koze, v ziadnom pripade kosti a kozu nevyhadzujte, zbierajte si ich v mraznicke na vyvar. Krok 2: Na dno pekaca dame rozstvrtene paradajky, ak budete pouzivat ceresnove, tak ich nechajte v celku. Cervenu papriku ocistime od semienok a nakrajame na pruzky. Krok 3: Cibulu zbavime supky a nakrajame na stvrtky. Cesnak ocistime a plochou stranou noza ich rozpucime. K paradajkam vhodime pripravenu papriku, cibulu a cesnak. Na zeleninovu postielku polozime vykostene stehna. Krok 4: Vsetko zasypeme paprikami, korenim, rascou, solou a tymianom. Vykropime olejom a balzamikom. Rukami vsetko poriadne vymiesame, aby bol olejom a balzamikom obaleny kazdy kusok v pekaci. Ja som este podliala aj teplou vodou, asi 6 lyzicami. Krok 5: Prikryjeme alobalom a dame piect do vyhriatej rury na 200°C. Piekla som 30 minut, dala som dolu alobal a nechale este 10 minut zapekat. Vy si strazte dlzu pecenia podla svojej rury.

Zveřejněno 9. 1. 2015

Poznámka autorky vybusna

Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=3969

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená kuřecí stehna na červeno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1nVq

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená kuřecí stehna na červeno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1nVq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Konečne recept, ktorý myslí aj na zdravie - mäso bez kože plnej cholesterolu.
My ju nielenže sťahujeme z mäsa, ale okamžite vyhadzujeme (ak sa použije na vývar,
tak vývar bude znova premastený a s vysokým obsahom cholesterolu).
:yes:

tejaja: Uff!:-D:-D:-D

Zobrazit starší odpověď

Lucka: kmin...mlety kmin...

smím se zeptat co je to mletá rasca ?:-//

Je to moc dobré dělám to již řadu let ale stehna nechávám celá, nám to lepe chutná:-)

To by nám doma moc chutnalo:-p+:yes::yes: přímo zářivý receptík:-))

Jana Pá: Janka, Teba som ja nevidela strasne strasne dlho a velmi ma tesis:-K...btw k tym stehnam, ja ich musim vykostovat v Mnichove, lebo ine nepredavaju, ale pokial viem, tak v CZ a na SK ich predavaju celkom bezne...

Oj, oj - dobrý receptík, jen u nás problém - vykostit stehna;-), já to moc neumím, takže více zůstává na polévku a né na pečení, jo budu se ještě moc učit, ale jinak mám vše doma, tak se těším na vyzkoušení.
Tvé recepty jsou vždy :yes::-D

Tématické fráze:
kuře na červeno, pečená kuřecí stehna, kureci stehna bez kosti recept, kuřecí na červeno, kureci stehna bez kosti recepty, pečené kuře na červeno, pečená stehna na červeno, kuřecí stehna recept, recept na pečená kuřecí stehna, kureci stehno na cerveno, pečené stehno na červeno, pecena kuřecí stehna jinak, pečené kuře, pečené kuřecí stehna bez kosti, kuřecí stehna bez kosti, kuře na červeno recept, recepty kure nacerveno, kuřecí stehna recepty, recepty na pečene kuřecí stehna, kuřecí stehna na červeno

Suroviny:
stehno kuřecí, rajče, paprika čerstvá červená, cibule červená, česnek, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, kmín mletý, tymián sušený, sůl, pepř mletý, olej, ocet balsamiko

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu