Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 844 kJ / 1 636 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,61 g |
| Tuky | 74,58 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 938 mg |
| Sodík | 897 mg |
| Sůl | 2,17 g |
| Sacharidy | 16,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filé pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 1 hod odležať.
Krok 2: Do zapekacej misy vložíme lečo zmiešané so smotanou a soľou.
Krok 3: Filé potrieme prelisovaným cesnakom, trošku osolíme, obalíme v hladkej múke, opečieme na masle a uložíme na lečo.
Krok 4: Poukladáme naň plátky masla. Pečieme v rúre na 180°C asi 15-20 minut. Podávame posypané sekanou petržlenovou vňaťou.
Zveřejněno 17. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé s lečem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvX2
Moje poznámka
Rybí filé s lečem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvX2
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 4 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 8 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 23 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 1 minutou
Candát po vsetínsku
Mirrika před 4 minutami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 8 minutami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 27 minutami
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 36 minutami
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 1 hodinou
Šunkofleky
Kajkajak před 1 hodinou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
Irenaha před 1 hodinou
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 2 hodinami
Tématické fráze:
zapečené rybí filé s lecem,
zapecene file s lecem,
rybí filé na leču,
zapecena ryba s lecem,
jak udělat filé,
rybí file na na leču,
rybí filé na másle s lečem,
recepty s lečem,
file zapecene s lečem,
rybi leco,
filé na na leču,
rybí file,
zapekane file z lečo,
file na leču,
rybí filé zapečené s lečem,
jak upect rybí file,
zapečené file lečo,
rybie file na leči,
zapékané rybí file s lečem,
zapečené file v leču
Suroviny:
filet rybí,
lečo,
smetana sladká,
česnek,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
nať petrželová
Komentáře (11)
Podle mne a spousty jiných jsou recepty inspirací a obměňují se podle okamžité nálady. Nic není zákon a pevně stanoveno pro lidi kteří se vařením zabývají a leccos už zkusili i zkazily, zkrátka nejsou nováčky.
Pro ty ostatní může být převratnou novinkou, že se to může upéct, nebo udělat na pánvi. Proto jsou tady recepty podobné.
Ale znovu opakuju, že tohle je jen a jen můj názor a nikomu ho nechci vnucovat.
Tady je zvykem dávat do podobných vlastně jen totožné recepty, ale pro hledající kuchtíky může být jiný recept s podobnými surovinami přínosem, nemyslíte?