Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žralok na víně

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MartinZ105 MartinZ105

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Rybí maso (žralok) zbavené kůže a páteře si vložíme do misky a zalijeme vínem a necháme uležet cca půl až 1 hodinu. Krok 2: Mezitím si připravíme směs na obalování: do hlubokého talíře nasypeme cca půl sáčku rybího koření, cca čtvrt sáčku oregana, cca půl talíře hladké mouky, jemně osolíme. Krok 3: Poté rybí maso vyjmeme z vína a necháme okapat a obalíme ve směsi (pozor maso je velmi měkké). Smažíme na másle cca 8 minut z každé strany, jemně při smažení z jedné strany pokapeme citronem. Krok 4: Podáváme s hranolky a usmaženou rybu jemně posypeme nastrouhaným sýrem.

Zveřejněno 24. 1. 2015

Poznámka autora MartinZ105

použil jsem i kapra ( ve víně zesládnul), chystám se vyzkoušet rybu naložit do bílého vina.

Francouzký dresing, obloha: kukuřice a hrašek .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žralok na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P9g4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žralok na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P9g4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
žralok filety, žralok recept, žralok na bílém víně recept, recept žralok, žralok na maso na zelenině, recepty žralok, recept na žraloka s vínem a se smetanou, filet žralok recepty, zralok filety recept, pangas žralok, obalovane zraloci filety, recept jak naložit žraloka, žralok na bílém víně, žralok recepty, zralok, maso ze žaloka, žralok se zeleninou, kapr na víně nalozit

Suroviny:
žraločí maso, víno červené suché, citron, koření na ryby, koření oregáno, mouka hladká, máslo, sýr tvrdý, sůl

Přidat fotografie receptu