Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bigos trochu jinak

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

skotakmilan

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: 6 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 050 kJ /
4 075 kcal
Bílkoviny174,50 g
Tuky303,20 g
Vláknina59,15 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 8,26 g
Sůl19,00 g
Sacharidy141,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jednoduše vše do hlubokého plechu - bůček na kostky asi 2x2cm, paprika s cibulí také na větší kousky a zelí. Krok 2: Plech podlijeme vodou, posypeme grilovacim kořením na stejky a pečeme asi při 200 stupních. Krok 3: Vše se musí na plechu spojit, pak je to hotovo. Krok 4: Vynikající s chlebem.

Zveřejněno 28. 1. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bigos trochu jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/noJW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bigos trochu jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/noJW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Dobré to bolo, chutnalo, ale ako som napísala už skôr, bigos to nie je. ;-)

AntoninZ: pane Antoníne,asi nejste sám.;-) Bůček,takto připravený, určitě bude k jídlu,ale .......;-)

skotakmilan: Tak to asi znám jiné Polsko:-O

To nevim ale v této podobě se to běžně prodavá na stáncích v Polsku.

zizala: Úplne súhlasím. Bigos je niečo celkom iné. Asi by bolo dobré to premenovať, lebo to zavádza.

Proč se masová směs se zelím jmenuje bigos:-?:-// To není ani "trochu jinak", to je zcela něco jiného :-((

Tématické fráze:
moravsky bigos, recept moravský bigoš, peceny bigos, bigos, videorecepty -pečený buček s cibulí

Suroviny:
bůček bez kosti, paprika čerstvá červená, cibule, zelí, koření grilovací

Přidat fotografie receptu