Suroviny
Porce: Korpus 20cm (2x prokrojený)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 034 kJ / 7 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 286,73 g |
Tuky | 421,45 g |
Vláknina | 14,67 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 6,19 g |
Sůl | 14,09 g |
Sacharidy | 731,53 g |
Postup přípravy
Korpus je dobré péct 2dny před servírováním. Jeden den se nechá uležet, druhý den se nazdobí a odpočine si do třetího dne, kdy bude nemilosrdně sež... snězen. Dort totiž chutná nejlépe 1-2dny odležený, kdy se chutě krásně propojí.
Tip: Tento dort je hutnější, ale vláčnější oproti klasickým korpusům právě díky podmáslí. Pokud ho doma nemáte nebo nemůžete sehnat, zkuste si doma udělat své vlastní. Stačí jen smíchat 250ml mléka s 1 lžící jablečného octa nebo citrónové šťávy a necháme stát při pokojové teplotě po dobu asi 15min. V nouzi nejvyšší lze podmáslí nahradit bílým jogurtem.
Zveřejněno 31. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Red velvet dort + cream cheese icing
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqop
Moje poznámka
Red velvet dort + cream cheese icing
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqop
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 29 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 33 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
red velvet tradiční recept,
cream cheese,
nejlepší red velvet,
red velvet,
sýr cream cheese,
nejlepší velvet dort,
jak udělat icing,
red velvet dort bez tuku,
dort red,
red velvet recept,
dort z podmáslí,
jak udělat cream cheese,
red velvet bez kakaa,
smetanový sýr philadelphia 1kg,
philadelfie cream,
korpus red velvet recept,
dort redvelvet,
recepty dort cheese,
sýru cream cheese,
nejlepší red velvet recept
Suroviny:
mouka hladká,
podmáslí,
cukr moučkový,
olej,
škrob kukuřičný,
kakao,
vejce,
kypřící prášek,
potravinářské barvivo,
sůl,
sýr smetanový,
smetana ke šlehání,
cukr moučkový,
máslo,
extrakt vanilkový
Komentáře