Segedin à la „Šlajf“
Tradiční segedínský guláš, sytá a voňavá klasika, která patří mezi nejoblíbenější české pokrmy. Kombinace šťavnatého masa, kysaného zelí a smetany vytváří jedinečnou harmonii chutí, která zahřeje na těle i na duši.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 111 kJ / 2 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,70 g |
Tuky | 87,75 g |
Vláknina | 33,19 g |
Cholesterol | 732 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 95,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedin à la „Šlajf“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vyl
Moje poznámka
Segedin à la „Šlajf“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vyl
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 6 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 12 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 14 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 4 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 5 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 6 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 7 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 8 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 8 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 8 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 8 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 9 hodinami
Tématické fráze:
bílá cibule použití,
segedín recept,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
bok na segedin,
lidovky cibule,
segenín s červeného zelí,
segedin,
slajf,
recept segedin,
segedín z boku obrázky,
co k segedínu,
vegan segenín,
barevny segedin,
segedín ládi hrušky,
fazolovy segedin,
co je to šlajf,
jakou smetanu do segedinu ?,
segedin vegan,
bílá cibule - použití,
segedak
Suroviny:
plec vepřová,
cibule bílá,
cibule červená,
česnek,
bok uzený,
zelí kysané,
vývar zeleninový,
kmín drcený,
pepř mletý,
koření nové koření,
tymián,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
bobkový list,
majoránka,
smetana,
mouka hladká,
sádlo,
sůl
Komentáře (11)