Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýnská roštěná

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

evosheek evosheek

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie926 kJ /
221 kcal
Bílkoviny6,21 g
Tuky1,15 g
Vláknina20,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 263 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy22,92 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepu, osolím, opepřím, obalím v mouce a popráším červenou paprikou. Opeču na oleji. Poté maso vyjmu, ve výpeku osmažím cibuli, přidám nakrájený celer, orestuji papriku, přimíchám protlak a přiliji víno. Krok 2: Do hotového základu vložím maso, zaliji trochou vody a dusím na mírném ohni, dokud maso nezkřehne. Podáváme s rýži.

Zveřejněno 8. 2. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýnská roštěná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xBNq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýnská roštěná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xBNq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hovězí roštěná rýnská, rýnská hovězí, rýnské hovězí, rynska omacka, roštěná, rýnské vepřové, rynska hovezi rostena, rýnská roštěnka, roštěná recept, rynske rostenky, recept na rýnskou roštenou, recepty - rýnská, recept na rýnskou roštěnky, rynska, hovězí rýnska roštěná, rýnská vepřová, recept na rýnskou, roštěná recepty, hovězí rýnské, recept hovězí rýnská

Suroviny:
roštěná hovězí, cibule, celer, protlak rajčatový, víno bílé, paprika sušená sladká, olej, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu