Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tataráček z čerstvého lososa

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Jaroslav Hulka Jaroslav Hulka

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 015 kJ /
721 kcal
Bílkoviny33,36 g
Tuky55,72 g
Vláknina5,34 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 2,33 g
Sůl5,80 g
Sacharidy18,78 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lososa jemně umeleme. Dochutíme šalotkou nakrájenou co nejvíce na jemno. Přidáme posekaný kopr, sůl, pepř, citronovou šťávu a nastrouhaný sýr. Promícháme a podáváme s opečeným toastovým chlebem nebo bagetkou.

Zveřejněno 11. 2. 2015

Poznámka autora Jaroslav Hulka

Možno přidat syrové vajíčko, ale jen žloutek. Sůl, pepř je jen orientačně, dejte dle své chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tataráček z čerstvého lososa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kll5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tataráček z čerstvého lososa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kll5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Tatarák jsem dělala téměř stejně..přidala jsem fotku a bod..:-K

1 ks losos? Co je to za nesmysslný recept?:-((

Fotka je starším mobilem a nějak se nepovedla. ;-(

Tématické fráze:
nejlepší tatarák z lososa, jaroslav lososem, čerstvý losos-recepty, tatarák z lososa recept, pomazánka z cerstveho lososa, cersvy losos recepty, salát z čerstvého lososa, lososový tatarák s parmazánem, recept na tatarak z lososa, tatarák z lososa nejlepší, jak upect lososa to recept, pomazánka z cerstveho lososa recept, uzený losos tataráček, recept na tataraka z čerstveho lososa, recept na tataráček z lososa, recepty tatarák, tatarák po francouzku, tataráček z lososa, tataráček z lososa, francouzky tatarak z lososa

Suroviny:
losos, hořčice francouzská, sůl, pepř, parmazán, cibule šalotka, kopr čerstvý, citron

Přidat fotografie receptu