Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 196 kJ / 1 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,58 g |
Tuky | 28,48 g |
Vláknina | 49,73 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 51,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toskánská játrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAAR
Moje poznámka
Toskánská játrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAAR
Nejnovější recepty
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 2 hodinami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 13 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 18 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 58 minutami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 1 hodinou
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 2 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 11 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 12 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 14 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 15 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 16 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 16 hodinami
Tématické fráze:
játrová paštika s vínem,
játrová paštika na víně,
játrová paštika recepty,
jemná játrová paštika,
pastika z teleci jatry,
jatrova pastika,
játrová paštika bez vína,
recept na játrová paštika,
játrová paštika na červeném víně,
kuřecí játrová pastika s vinem,
recept játrová paštika,
toskánská bageta recept,
paštika s bílého vína,
recept na játrovou paštiku,
kuřecí játrová paštika s bílým víně,
játrová paštika s kapary,
játrová paštika s bílým vínem,
pastika bez vina,
víno do játrové paštiky,
játrová paštika - recepty
Suroviny:
játra kuřecí,
klobása,
cibule,
celer,
kapary,
ančovičky v oleji,
šalvěj čerstvá,
víno bílé,
balsamico,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (3)