Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh na másle

Díky možnosti zakoupit čerstvou rybu takřka celý rok, můžeme připravit pstruha vždy, když na něj dostaneme chuť. Křupavá vypečená krustička z hladké mouky a směsi koření je nejlepší při smažení na másle nebo na směsi másla s olejem.

Hodnocení receptu je 5,0 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 2 min Doba tepelné úpravy: 8 min

10 min (2 min příprava + 8 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie947 kJ /
226 kcal
Bílkoviny2,69 g
Tuky16,80 g
Vláknina0,63 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 1,25 g
Sůl3,00 g
Sacharidy15,76 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pstruha okořeníme rybím kořením, solí, drceným kmínem a obalíme jej v mouce. Vše připravujeme těsně před smažením. Krok 2: Rozpustíme máslo a zakápneme olivovým olejem. Z každé strany pstruha pomalu smažíme 4-5 minut. Krok 3: Podáváme s hranolky nebo jen se zeleninovou oblohou.

TIP: Ryby v kuchyni

Zveřejněno 19. 3. 2009

Poznámka autorky JanaDorazinova

Opět moje práce z Valentina

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k5Qv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k5Qv

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

:-)<3:yes::yes::-K

Rybka na másle! Tu bych si dala kdykoliv.:-*

jiri pek: i já většinou :-)

Pstruh na másle a bohatě okmínovaný nikdy nezklame- Jím k němu jen kousek chleba.
:-p

janatka:;-);-)

Klasika,skvělé:-K,u nás štouchané brambůrky a zeleninka.

Market, tak to je pak radost vařit, ne?;-)

Asi před 2 hod. jsem v akci v Makru koupila čerstvě vykuchané pstruhy a udělala jsem je hned na másle k večeři s bramborovou kaší. Všichni vymetli talíře i Marek a to je co říct. Takhle jednoduše je ryba stejně nejlepší. ;-)

Včera jsem si dělala pstruha,ale v troubě na horkovzduch.A příloha byla jenom okurka salátová nakrájená na kolečka.:-p+1;-)

Díky, zkuste, pstruh je vděčná rybička;-)

V sobotu jdu na to,vypadá skvěle.

Krásně naservírováno a pstruh mňam :-)

Jano je to na bod a moc pěkná fotka:yes:

Omlouvám se za chyby, jsem fakt unavená! Ale tak nějak super unavená
;-)

Holky, je to všechno foceno mobilem, takže, nic moc, ale dneska jsem si mákla a mos jsem se fakt vyžívala. Nicmě, všechno jse to moje práce a to je fakt super pocit! Dostala jsem i pochvalu od zákazníka a tomu se fakt nic nevyrovná!!!!

Tématické fráze:
pstruh na másle, pstruh recepty, pstruh na másle super recept, recept pstruh na másle, recepty pstruh na másle, pstruh na másle recept, pečený pstruh na másle, recept na pstruha na másle, pstruh pečený na másle, pstruh na másle a kmíně, jak udělat pstruha, recept na pstruhy na másle, recepty pstruh, pstruh recept, smazeny pstruh na másle, pstruch na masle, jak se dela pstruh, pstruh na kmíně, recepty na pstruha na másle, pstuh na másle

Suroviny:
pstruh, máslo, mouka hladká, koření na ryby, kmín celý, olej olivový

Přidat fotografie receptu