Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 183 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,38 g |
Tuky | 15,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 8,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínská kuřecí polévka s Jidášovým uchem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkN5
Moje poznámka
Čínská kuřecí polévka s Jidášovým uchem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkN5
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 42 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
činska kuřeci polévka,
jidášovo ucho v receptu,
čínské recepty,
polevka s uchem,
čínská kuřecí polévka solamil,
recept na činskou kureci polevku s vejci,
čínská polévka s knedlíčky do polévky,
polevka z jidasoveho ucha,
čínská krémová kuřecí polévka,
čínská knedlíčková kuřecí polévka,
recepty z jidašoveho ucha,
polévka s jidášovim uchem,
testoviny s jidasovym uchem
Suroviny:
kuře,
voda,
jidášovo ucho,
omáčka sojová,
solamyl,
vejce,
víno bílé,
petrželka,
sůl,
pepř
Komentáře (2)