Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilované filé s restovaným fenyklem a pórkem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie700 kJ /
167 kcal
Bílkoviny4,74 g
Tuky0,99 g
Vláknina8,66 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filé osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom, dáme na plech a grilujeme 5-7 minut, kým nie sú ugrilované. Krok 2: V panvici rozohrejeme olej, pridáme najemno narezaný cesnak a chilli papričku a 1 min pražíme. Pridáme na kolieska narezaný pór a na mesiačiky nakrájaný fenykel a opekáme asi 5 min, kým nezmäknú. Potom pridáme paradajky a restujeme dovtedy, kým nezačnú mäknúť a praskať. Krok 3: Do stredu taniera dáme zmes zeleniny, na ňu položíme grilovanú rybu a ozdobíme kolieskom citrónu. Ihneď podávame. Príloha : Akékoľvek zemiaky.

Zveřejněno 26. 2. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilované filé s restovaným fenyklem a pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yDyW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilované filé s restovaným fenyklem a pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yDyW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
grilované filé, pstruh s fenykle, rybí filé s pórkem, filé s feneklem, file na feniklu, grilované filé z pstruha, filé restovaná zelenina, restovaná zelenina s fenyklem, grilovane file top recepty, file s fenyklem rajcaty, file na panvici, koláč s fenyklem, grilovaná zelenina s feniklem

Suroviny:
filet rybí, česnek, chilli paprika čerstvá, pórek, fenykl, rajče, olej, pepř bílý mletý, sůl, olej, citron

Přidat fotografie receptu