Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí játra v zakysané smetaně - marinovaná

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 206 kJ /
766 kcal
Bílkoviny105,10 g
Tuky27,59 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 731 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy24,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra jsem nakrájela na 1 cm plátky a naložila do smetany smíchané s kořenim a vejcem. Koření si dejte podle vaší chuti. Marinovat min 2 hodiny i déle. Krok 2: Poté jsem játra trochu otřela od smetany a obalila ve strouhance. Krok 3: Smažit v rozpáleném oleji - stačí 1-2 minuty z každé strany. Hotové osolit.

Zveřejněno 3. 3. 2015

Poznámka autorky mika59

Jsou úplně křehké a štavnaté.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí játra v zakysané smetaně - marinovaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G2Vy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí játra v zakysané smetaně - marinovaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G2Vy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Majka:Určitě ano,vepřová jsou jemnějši,ale byla jsem mile překvapená.Nesmí se dělat dlouho,to potom tuhnou.:-8

mám strach z hovězích jater, zdali vebudopu tuhá, lze zaměnit za vepřová, jinak vyzkouším:-K

Tématické fráze:
hovězí játra na smetaně, játra se zakysanou smetanou, hovezi jatra recepty, kuřecí játra na zakysané smetaně, recept na hovězí játra, kuřecí játra se zakysanou smetanou, hovězí játra, hovězí játra marináda, recepty na hovězí játra, hovězí játra na se smetanou, veprová játra se zakysanou smetanou, hovězí játra s vejci, veprova jatra na zakysane smetane, veprova jatra zakysana smetanou, hovezi.jatra.na.smetane, marinovana vejce, jak dlouho marinovat jatra, vepřová játra na smetaně strouhaná

Suroviny:
játra hovězí, smetana zakysaná, vejce, česnek, koření tandori masala, sůl, pepř, strouhanka

Přidat fotografie receptu