Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový chleba II.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 186 kJ /
2 435 kcal
Bílkoviny74,15 g
Tuky13,40 g
Vláknina31,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,57 g
Sůl16,30 g
Sacharidy488,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, sypké a použijeme program základní (Klasik).

Zveřejněno 21. 3. 2009

Poznámka autorky cathleen

Chlebík nádherně voní a je příjemně kyprý a pružný, s většími oky.

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový chleba II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ElRl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový chleba II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ElRl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Jana+3lumpici: Jano, myslím si, že do chleba je možné dát v podstatě cokoli, ale je nutno dodržet poměr sypkých a tekutých hmot aby těsto bylo přiměřeně volné a nebylo příliš tuhé. Pořád totiž platí: "Tuhá těsta vyhánějí pekaře z města." ;-)http://clupmi.blog.cz

Moc dobrej chlebík. A má úžasnou kůrčičku. :yes:

cathleenko, včera večer jsem tento chlebík upekla, byl úúúžasnej! Akorát jsem o půlnoci neměla čas fotit a ráno jsem utíkala do práce. Příště určitě vyfotím. :-8:yes:+

Posílám bodík:yes:, chlebíček nám chutnal:-p

alena.kyp: Ali:yes::-))

Dnes jsem zkoušela v nové pekárně:-8, a celkem se povedl:-))

:-O proč bys měla fotku mazat? Díky za ni :yes: i za vyzkoušení!:-)

Ještě přidávám fotku chlebíku, jestli bude vadit tak jí vymaž
Je opravdu moc dobrý:yes:

Právě ho mám v pečce,přidala jsem malinko octa, někde jsem četla že pak není cítit droždí, jo a dala jsem slunečnicová semínka;-)a lžičku Sladěnky:-8.Uvidím co se mi z toho vykouzlí:-8Bodík dávám za krásný recept:yes:

Původně jsem dnes chtěla péci Bramborový chléb, ale uvařené brambory zmizely i s mým mužem do práce :-D:-D:-D, tak jsem si vybrala tento a vypadá velmi dobře, ještě chladne :yes::yes: Přidala jsem fotku ;-)

Můžu se zeptat kolika gramový chleba se z Vašich surovin upeče?
Děkuji.:-K

Jani, bramborák tam není JEN na ovonění, obsahuje i sušenou syrovátku, sušené brambory + to voňavé koření (a spoustu dalšího). Samozřejmě jej ale můžeš nahradit sušenou bramborovou kaší, jen ti chlebík nebude tak vonět;-)
A semínka můžeš v podstatě přidat do jakéhokoliv chleba. Ať se ti podaří!:yes:

Jano, já myslím, že ten bramborák je tam jen na ovonění, klidně bych ho kaší nahradila a semínka bych dala taky. Já dávám slunečnicová, sezam a len a někdy i dýňová mletá

Je možné dát do chleba místo bramboráku v prášku sušenou bramborovou kaši? A také semínka??? Pokud ano, tak ho asi ještě dneska upeču :-)

Tématické fráze:
bramborovy chleba, bramborový chléb, bramborový chléb recept, chleba z brambor, bramborový chléb z domácí pekárny, chléb z brambor, bramborový chleba recept, recept na bramborový chleba, recept na bramborový chléb, sangria recept, chleb s bramborovou kasi, domácí chleba s bramborem, bramborový chleb z pekárny, domácí chleba s bramborovou kaší, chleba s bramborovou kaší, bramborovy chleb pekarna, recept na chleba pekárna, recept chleba s brambory, chléb s bramborem, bramborový chléb do pekárny

Suroviny:
voda, cukr, droždí, koření chlebové, bramborák v prášku, sůl, brambory, mouka žitná, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká

Přidat fotografie receptu