Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roládky z pangase s uzenou rybou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 472 kJ /
1 308 kcal
Bílkoviny167,48 g
Tuky67,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 474 mg
Sodík 1,23 g
Sůl2,80 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety rozkrojíme podélně napůl, zakapeme citrónovou šťávou a lehce osolíme (nejlépe jen z jedné strany - uzená ryba je velmi slaná). Krok 2: Cibuli nakrájíme nadrobno (vhodné je použít mixér a vytvořit jakousi hrubou "pastu") a potřeme s ní plátky masa. Krok 3: Uzenou rybu rozdělíme na osm dílů, poklademe na pangase, posypeme zelenou bylinkou a vytvoříme roládky, které zpevníme pomocí párátek. Krok 4: Roládky umístíme nastojato do máslem vymazané zapékací misky, obložíme kousky citrónu, poklademe plátečky másla a pečeme v troubě rozpálené na 250°C asi 15 minut.

Zveřejněno 21. 3. 2009

Poznámka autorky Eliza

Zmražené rybí filety je nejlepší nechat rozmrazit na kuchyňské mřížce, pod kterou umístíme tác nebo velký talíř. Maso potom není rozmáčené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roládky z pangase s uzenou rybou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lg9v

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roládky z pangase s uzenou rybou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lg9v

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (12)

proklikala jsem se podobnými pangas-rolkami až k tomuto zapomenutému pokladu, tahle kombinace vypadá taky moc dobře :yes::yes:

rybka vypadá opravdu dobře :yes: a hlavně oceňuji originalitu a jednoduchost :-))

Hani, díky...:-8
Doufám, že každý, kdo vyzkouší, bude spokojený a pochutná si. :-)

a fotky taky, to je jak když listuju v kuchařce ....:-)

Eli, ty máš vždycky tak suprový recepty...:yes: zasloužíš si bodík:-)

Elizo, to se vůbec neomlouvej - kdo pozdě chodí, sám sobě škodí !:-D:-D:-)) Je fakt, že chutě máme asi hodně podobné:-p

Děvčata, děkuji za body i pochvalu...:-) Maris, omlouvám se...:-)) Zdá se, že máme podobné chutě a podobné kuchařské nápady (když už nejsme ty "domluvené kamarádky" - jak tu někdo psal :-D:-D ).
P.S. Pangas je výborný, ale na "přírodní způsob" se nám už trochu přejedl. Takže vymýšlím variace :-). Mám jich v zásobě poměrně dost, ale když chci přidávat recepty s fotkami, musím počkat, až na ně reálně dojde...;-)

Jani, pangas je ryba z Vietnamu, není z moře, , proto asi není "rybová", ale je pohodlná na vaření, bez kostí atd. Já ji používám na vaření pro mamku, ale rolky nedělám, jen tak zprudka opeču a přidám zeleninu, ale recept je moc krásný a inspirující :-!:yes::-D Plusík jde také :-*

Eli a máš plusík, moc, moc efektní, hned bych si dala. Někdo říká, že pangas nemá chuť ryby, nicméně, mi strašně moc chutná a dobře se s ním pracuje;-):yes:

No, to já se taky musím každý den smát, když zjistím, že jsem chtěla vařit něco bez fota a ejhle!:-O fotka přibyla!:-)):-D

Samozřejmě je to bodík !:-)

Elizo, moc pěkné ! Musím se smát, protože jsi mi " sebrala" recept, já se na roládky chystám už pěkně dlouho, taky z pangase a taky s uzenou rybou:-)):-)). Zkrátka jsi byla rychlejší:yes::-D

Tématické fráze:
recepty z pangase, recept na pangase, recepty na pangase, uzení ryb, recepty na rybu, recepty na uzení ryb, recept na matesy z ryb, recepty s pangase, uzení ryb recepty, pangas recepty, recepty z ryb pangas, recept na rybu, pangase, konzervace uzenych ryb, recepty s rybami, uzení ryb recept, uzené matesy, jak uvařit rybu, recept z pangase, zaváření uzených ryb

Suroviny:
pangasius, cibule, ryba uzená, sůl, citron, máslo, petrželka

Přidat fotografie receptu