Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Balsamikové glazé - redukce

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

casino casino

Snadný

Suroviny

Porce: cca 100ml redukce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 326 kJ /
795 kcal
Bílkoviny2,00 g
Tuky4,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy156,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi přivedeme suroviny k varu a pak na malém ohni pomalu redukujeme až do dosažení požadované hustoty.

Kvalita redukce je přímo úměrná kvalitě výchozích surovin.
Skladovat v lednici.
Používá se k dochucení některých pokrmů a k dekoraci talířů před podáváním.

Zveřejněno 18. 3. 2015

Poznámka autora casino

Zdroj (upraveno):

http://www.labuznik.cz/recept/balsamikova-poleva/

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Balsamikové glazé - redukce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rvxk

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Balsamikové glazé - redukce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rvxk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

casino: :-O:-O:-O tak to si vůbec nedovedu ani představit, že bych si k jahodě nabrala lžíci majonézy - nebo ke čtvrtině jahody celou lžičku (alespoň na fotce to tak množstvím asi odpovídá), leda bych pak chtěla prosedět delší čas o samotě v izolaci.:-D:-D:-D Ale určitě bych si dala krásné, voňavé a šťavnaté jahůdky třeba se šlehačkou nebo se zmrzlinou, ale i se sladkým tvarohem, ....:-p
žížala: ke kulajdě u nás jedině tvarohové buchty!:-p

No, já si hrušku s parmezánem nebo jiným sýrem umím představit dobře, stejně tak k některým polévkám (kulajda a pod) jíme ovocný koláč, vanilkovou zmrzlinu s nakládaným pepřem vyzkouším, už jsem jedla jahody s pepřem a chutnaly mi.
Ale přece jen - šťavnaté ovoce a tučná majonéza mi hromady nejdou, i když chápu, že Vám to asi chutná.

Balzamiková redukce je úžasná záležitost:yes::-p, i když ji poslední roky spíš kupuju :-8

Nadja:
Ne, není upravená:yes:

cecilka:
Pokud nerozumíte tomuto receptu, mrkněte se na zdroj v poznámce.
Pokud vám hlava nebere tu majonézu..., vyzkoušejte:-)

hraja:
...a např. hrušku s parmazánem, nebo kyselici s povidlovým koláčem, či vanilkovou zmrzku s nakládaným pepřem, byste pochopila?;-)

ivulinka:
...óóó, jak fááádní:-D

Nooo, viděla bych to na porci vanilkové zmrzliny s jahodami, přelité čokoládovým topingem.
:-D;-)

Taky nechápu jahody s majonézou! :-((

Casino, som zrejme kruto nedovzdelaná, no vášmu receptu nerozumiem, skúste mi ho vysvetliť.
Vďaka.

casino: :-? jahody s majonézou :-?
Ta majonéza je nějak upravená?

Tématické fráze:
balzamiková redukce, balzamiková redukce recept, glazé, balsamico redukce, balsamiková redukce, glaze brambory, glazé recept, balsamico glaze, balsamicová redukce, balzamicova omačka recept, domácí balzamiková omáčka, balsamico glaze recept, glazé recepty, co je to glaze, domácí balzamikove glaze, balzamikove glaze, balsamikové glasé, recept s balsamico glaze, balzamiko glazé recept, na co se používá balsamiková poleva

Suroviny:
balsamico, víno červené, cukr třtinový

Přidat fotografie receptu