Balsamikové glazé - redukce
Suroviny
Porce: cca 100ml redukce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 326 kJ / 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 156,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi přivedeme suroviny k varu a pak na malém ohni pomalu redukujeme až do dosažení požadované hustoty.
Kvalita redukce je přímo úměrná kvalitě výchozích surovin.
Skladovat v lednici.
Používá se k dochucení některých pokrmů a k dekoraci talířů před podáváním.
Kvalita redukce je přímo úměrná kvalitě výchozích surovin.
Skladovat v lednici.
Používá se k dochucení některých pokrmů a k dekoraci talířů před podáváním.
Zveřejněno 18. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Balsamikové glazé - redukce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvxk
Moje poznámka
Balsamikové glazé - redukce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvxk
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 4 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 13 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 2 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 2 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 5 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 6 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 6 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 7 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 8 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 8 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 8 hodinami
Tématické fráze:
balzamiková redukce,
balzamiková redukce recept,
glazé,
balsamico redukce,
balsamiková redukce,
glaze brambory,
glazé recept,
balsamico glaze,
balsamicová redukce,
balzamicova omačka recept,
domácí balzamiková omáčka,
balsamico glaze recept,
glazé recepty,
co je to glaze,
domácí balzamikove glaze,
balzamikove glaze,
balsamikové glasé,
recept s balsamico glaze,
balzamiko glazé recept,
na co se používá balsamiková poleva
Suroviny:
balsamico,
víno červené,
cukr třtinový
Komentáře (7)