Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fusilli s hlívou a uzeným bokem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 224 kJ /
2 205 kcal
Bílkoviny66,40 g
Tuky90,98 g
Vláknina21,40 g
Cholesterol 211 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,50 g
Sacharidy269,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na půlce rozehřátého másla lehce osmahneme kostičky uzeného bůčku, přidáme krájenou hlívu a pomalu ji smažíme do změknutí (pokud má snahu připalovat se, podlijeme 2-3 lžícemi vody a pod pokličkou ji dodusíme). Krok 2: Během smažení a dušení směs osolíme a opepříme. Krok 3: Ve slané vodě uvaříme těstoviny, po scezení do nich vmícháme zbytek másla a směs z pánve, dosolíme podle chuti a podáváme sypané sýrem.

Zveřejněno 27. 4. 2015

Poznámka autorky cathleen

Musím potvrdit, že je to opravdu hodně chutnější, voňavější se sýrem Gran Moravia než s naším obyčejným (na fotce).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fusilli s hlívou a uzeným bokem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lmBj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fusilli s hlívou a uzeným bokem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lmBj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
brambory s hlívou a s uzeným, anything

Suroviny:
hlíva ústřičná, bůček uzený, těstoviny fusilli, máslo, sůl, pepř, sýr strouhaný

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu