Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové brambory s česnekovým máslem a bylinkovým dipem

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 301 kJ /
1 506 kcal
Bílkoviny24,46 g
Tuky82,83 g
Vláknina19,44 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 216 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy157,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme smetanu, nasekané ančovičky a jogurt s bylinkami a kořením. Máslo utřeme s prolisovaným česnekem a solí. Krok 2: Uvařené brambory lehce promícháme s máslem a polijeme dipem. Dobré je k tomu mléko nebo podmáslí.

TIP: Jak na rané brambory. Měli bychom s nimi zacházet šetrně

Zveřejněno 27. 4. 2015

Poznámka autorky mika59

Bylinky si dejte ty, které máte rádi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nové brambory s česnekovým máslem a bylinkovým dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pq4Q

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nové brambory s česnekovým máslem a bylinkovým dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pq4Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

magdalenka: Ano dopíšu to..:-)

Ančovičky zamiešam do dipu? Dík.

Na mne moc chutí pohromadě :-/

Mňam :yes: určitě si udělám, jen ty ančovičky asi vynechám, ty nějak nemusím :yes: ale jinak super svěží receptík :yes: +2

Tématické fráze:
nové brambory s dipem, pečené brambory s česnekovým dipem, nové brambory recept, brambory s bylinkovým máslem, zapečene brambory s cesnekovym dipem, pečeně brambory s cesnekovym maslem, pečený brambor s česnekovým dipem, pečené brambory s česnekovým dipem, brambora v alobalu s bylinkovym dipem, recept nové brambory, brambory s česnekovým máslem

Suroviny:
brambory rané, smetana zakysaná, jogurt, hořčice, ančovičky v oleji, sůl, pepř bílý, pažitka, bazalka čerstvá, máta, petržel, máslo, česnek, sůl

Přidat fotografie receptu