Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 301 kJ / 1 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,46 g |
Tuky | 82,83 g |
Vláknina | 19,44 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 157,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nové brambory s česnekovým máslem a bylinkovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pq4Q
Moje poznámka
Nové brambory s česnekovým máslem a bylinkovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pq4Q
Nejnovější recepty
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 4 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 6 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 10 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 23 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Plněná vejce s žervé
Přidáno 30. 3. 2025 12:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 40 minutami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 53 minutami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 55 minutami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 56 minutami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 1 hodinou
Miliónová polévka
Fitulka před 1 hodinou
Hrníčkový mazanec naší babči
kocka20 před 1 hodinou
Těstovinový salát
Maja77 před 1 hodinou
Vídeňské brambory
Nadja před 2 hodinami
Kachní prsa s glazovanými cibulkami
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
nové brambory s dipem,
pečené brambory s česnekovým dipem,
nové brambory recept,
brambory s bylinkovým máslem,
zapečene brambory s cesnekovym dipem,
pečeně brambory s cesnekovym maslem,
pečený brambor s česnekovým dipem,
pečené brambory s česnekovým dipem,
brambora v alobalu s bylinkovym dipem,
recept nové brambory,
brambory s česnekovým máslem
Suroviny:
brambory rané,
smetana zakysaná,
jogurt,
hořčice,
ančovičky v oleji,
sůl,
pepř bílý,
pažitka,
bazalka čerstvá,
máta,
petržel,
máslo,
česnek,
sůl
Komentáře (4)