Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé v bylinkové strouhance

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sebena sebena

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie637 kJ /
152 kcal
Bílkoviny12,08 g
Tuky9,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 139 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy5,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny bylinky nakrájíme, přidáme nastrouhanou kůru z poloviny citronu a smícháme s hrnkem strouhanky. Krok 2: Filé nasolíme a opepříme, obalíme v mouce poté v rozšlehaném vejci s mlékem a nakonec v bylinkové strouhance. Krok 3: Na pánvičce si rozehřejeme olej a postupně osmažíme připravené filé. Nejlépe chutná s bramborovou kaší a hráškem na másle ;-)

Zveřejněno 1. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé v bylinkové strouhance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gGrk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé v bylinkové strouhance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gGrk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Velmi žravá fotka :-p:yes:

Hodně "živé" foto, jako bych měla jídlo před sebou na talíři, moc se mi líbí, škoda, že je tam to jako ;-), posílám 3. bod :-p:-K:yes:

:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes:

Sebi, super foto i receptík :-p:yes:

Tématické fráze:
filé ve strouhance, bylinková strouhanka, filé recept, recept filé, rybí filé s bylinkovou strouhankou, treska obalena ve strouhance, jak bylinky na file, file strouhanka, rybí filé se bylinkovou strouhankou, obalené file ve strouhance, filé obalené v rozmarýnu, rybi file v bylinkovem testicku, filé v bylinkovém těstíčku, makrela obalena ve strouhance, recept bylinková strouhanka, filé obalené ve strouhané zelenině, filé v bilinkovém těstíčku, file v bylinkovem testicku, rybi file ve strouhance, treska v bylinkách a strouhance

Suroviny:
filet z tresky, sůl, pepř mletý, vejce, mléko, strouhanka, kůra citronová, šalvěj, tymián, rozmarýn, nať petrželová, mouka hladká, olej

Přidat fotografie receptu