Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 108 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,14 g |
Tuky | 39,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 199 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z uzené makrely
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qrGp
Moje poznámka
Paštika z uzené makrely
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qrGp
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 34 minutami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 5 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 9 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 22 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 12 minutami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 13 minutami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 39 minutami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 2 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 2 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 5 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 6 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 6 hodinami
Tématické fráze:
paštika z uzené makrely,
paštika z makrely,
uzená makrela recepty,
paštika z uzených ryb,
paštika z uzené ryby,
paštika z uzené z makrely,
pašika z uzené makrely,
pastika makrely,
uzená paštika,
paštika z makrela,
paštika s makrely,
paštika s uzené makrely,
recept na uzenou makrelu,
pastika makreli,
uzena makrela pastika recept,
paštika z uzené makrely recept,
uzené makrely,
uzená makrela recept,
paštika z uzených makrely,
uzená makrela paštika
Suroviny:
makrela uzená,
máslo,
cibulka jarní,
pepř citronový,
sůl,
petrželka,
máslo,
křen,
petrželka,
pepř čtyř barev
Komentáře