Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené gnocchi s vepřovou panenkou, hříbky a sušenou šunkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

terezicka1 terezicka1

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 229 kJ /
1 250 kcal
Bílkoviny108,40 g
Tuky16,90 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 217 mg
Sodík 3,00 g
Sůl7,30 g
Sacharidy165,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Panenku si nakrájíme na plátky, opepříme (já snad už na všechno používám sečuánský pepř :-D), poklademe několika snítky bylinek a necháme odpočinout aspoň hodinku do lednice. Krok 2: Po odležení si panenku vyndáme z chladu a aspoň půl hodinky necháme při pokojové teplotě, než ji budeme zprudka opékat. Krok 3: Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu. Krok 4: Mezitím dáme vařit houby spolu s bob. listem a novým kořením. Krok 5: Uvařené gnocchi naskládáme do malé zapékací misky, poklademe plátky opečené panenky, přidáme šunku, zasypeme houbami a vše zalijeme smetanou. Krok 6: Dochutíme solí a pepřem, můžeme přidat bylinky a zapečeme.

Zveřejněno 3. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené gnocchi s vepřovou panenkou, hříbky a sušenou šunkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5rjK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené gnocchi s vepřovou panenkou, hříbky a sušenou šunkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5rjK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Tak samozřejmě mimo sezónu dávám sušené. Někdy zbydou i nakladane :-)

No jo,ale kde vzít čerstvé hřiby?Mám akorát na mrazáku z loňské sezony!Za chvíli porostou májovky,tak snad nějaké najdu,je z nich moc dobrá omáčka!
:-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
těstoviny s vepřovou panenkou, zapecene testoviny s panenkou, vepřova panenka s noky a hříbky, plátky z vepřové panenky zapečené s bramborem, s hříbky , mozzarellou a smetana, gnochi s hříbky, zapečené noky s panenkou, vepřové plátky s kukuřicí a gnochi, gnochy se smetanovou omáčkou a hříbky, recept zapečená vepřová panenka plněná sušenými rajčaty, veprova panenka s lečem, gnočchi s hříbkama, gnochi s vepřovou panenkou, zapecene gnochi, vepřova panenka zapečená se smetanou, panenka se sušenými houbami, zapečená bramborové noky s panenkou, vepřová panenka zapečená se sušenými houbami a bramborami, gnochci s vepřovou panenkou, sušené gnocci, gnochi se smetanou a panenkou

Suroviny:
gnocchi, houba hřib, šunka, smetana, panenka vepřová, sůl, pepř, bobkový list, koření nové koření, bylinky

Přidat fotografie receptu