Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska v papilotě se zeleninou

Pečením v papilotě zajistíme, že pokrm takto připravený, bude plný chutí a vůní. Příprava je snadná, navíc budete mít minimum špinavého nádobí. Treska pečená se zeleninou, netradičně okořeněná citronovým pepřem je toho skvělým příkladem.

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 241 kJ /
536 kcal
Bílkoviny126,00 g
Tuky3,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 420 mg
Sodík 462 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu očistíme a nakrájíme na stejně velká kolečka. Nasypeme do mísy, osolíme a promícháme. Krok 2: Z pečicího papíru vystřihneme 4 čtverce. Troubu předehřejeme na 200 °C. Krok 3: Filety osolíme a opepříme, případně ještě pokapeme citronovou šťávou a potřeme troškou nastrouhané kůry. Krok 4: Na pečicí papír dáme čtvrtinu připravené zeleniny, položíme rybu a kousek másla. Balíček dobře uzavřeme. Krok 5: Balíčky naskládáme na plech, vložíme do trouby a pečeme asi 25 minut. Krok 6: Můžeme jíst bez přílohy, stačí jen zelenina z balíčku. Nebo pokrm můžeme podávat s pečivem nebo vařenými bramborami.

TIP: Jak se peče v papilotě

Zveřejněno 6. 5. 2015

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska v papilotě se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J2GP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska v papilotě se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J2GP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

:yes::yes:<3:-K

Eja57: :-K Moc děkuju, pochvala jako hrom, mám velkou radost. :-*

bohynovka: Já děkuji za vyzkoušení, mám radost, že chutnalo :-K

:yes: čisté chutě, citronový pepř, kúra a řapíkatý celer dochutí dostatečně ( dělám podobně, i na tenké plátky nakrájené brambory, ale v zapékací míse) - za mne jeden z nejhezčích receptů zde za poslední dobu...:-K

Dekuji za inspiraci. Tresku nahradil platyz, ale jinak presne dle receptu, ta citronova kura tam byla vyborna.

Pro mě taky moc hezký recept, bodík jsem už dala:yes:

Prišla som veľmi na chuť stopkovému zeleru, rybička k tomu...chutilo by mi. :yes:;-)

Lehke, chutne...neni treba nic dodavat:yes:.

Tématické fráze:
ryba v papilotě pohlreich, pečení v papilote, ryba se zeleninou v papilote, ryba pecena v papilote, treska recept, filet s tresky v papilotě, treska bila s chrestem, ryba v papilotě se zeleninou, treska pečená v papilotě, recept treska se zeleninou, trezka v papilotu, ryba v papilotu podle polreicha, filety v papilotě, treska pečená v papilotu, treska recept se zeleninou, aljašska treska v papilote, losos v papilotě s rajskou omáčkou, pečená aljašská treska v papilote recept, treska v papilotě v rajské omáčce, pečená treska v papilote

Suroviny:
filet z tresky, cuketa, mrkev, cibulka jarní, celer řapíkatý, máslo, sůl, pepř citronový, šťáva citronová, kůra citronová, pečící papír

Přidat fotografie receptu