Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vaječná omeleta s parmazánem a pršutem

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 687 kJ /
403 kcal
Bílkoviny29,36 g
Tuky23,53 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 779 mg
Sodík 310 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy18,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve si oddělíme žloutky od bílků a bílky vyšleháme. Krok 2: Vedle v míse, kde máme žloutky, přidáme mléko, sůl, pepř a mouku. Vyšleháme a přidáme bílky. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme máslo s kapkou oleje a přidáme těsto. Krok 4: Když je těsto na pánvi, je chvíle, kdy přidáme natrhanou šunku. Pak obrátíme, ještě chvilku smažíme dozlatova a podáváme.

Na talíři zdobíme parmazánem.

Zveřejněno 9. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vaječná omeleta s parmazánem a pršutem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NRDp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vaječná omeleta s parmazánem a pršutem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NRDp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
vajecna omeleta s parmezanem, vajíčka s pršutem, jak se smaží vaječná omeleta, vaječná omeleta nejprve bilky, vaječná omeleta se špenátem, šunkou a parmazánem, vaječná omeleta ze žloutků, vajecna omeleta z bilku a zloutku, vaječná omeleta z bílků, předkrmy s parmazanem, omelta s pršutem, vaječná omeleta, smažená vejce s pršutem, předkrmy recept

Suroviny:
vejce, šunka sušená, sýr parmazán strouhaný, mléko, mouka hladká

Přidat fotografie receptu