Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 184 kJ / 44 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,99 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 1,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená avokádová polévka s paprikovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0BRv
Moje poznámka
Studená avokádová polévka s paprikovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0BRv
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 13 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Tématické fráze:
salsa polévka,
polévka z avokáda a okurky,
avokádo okurka polevka,
frank polévka polevky,
frank polévka recepty,
polévka z okurky a avokáda,
frank polévka,
studena avkádová polévka,
avokadova dieta,
recept na salsu s avokadem,
studená polévka avokádo okurka
Suroviny:
avokádo,
šťáva citronová,
vývar zeleninový,
pepř černý,
smetana,
semínka dýňová,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
okurka čerstvá,
olej olivový,
šťáva citronová,
koriandr čerstvý
Komentáře (3)