Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí s kostí na pórku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 879 kJ /
927 kcal
Bílkoviny5,73 g
Tuky95,18 g
Vláknina5,06 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy11,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zmiešame prelisovaný cesnak, olej, mletú papriku a soľ na pastu. Pastou natrieme mäso. Krok 2: Do pekáča dáme na kocky narezanú slaninu a na kolieska narezaný pór. Naň uložíme mäso, podlejeme vodou a zakryté pečieme v rúre domäkka. Ak treba, podlievame horúcou vodou. Krok 3: Potom odkryjeme a ešte zapečieme do chrumkava. Podávame so zemiakmi ( alebo inou prílohou podľa chuti ) a zeleninou.

Zveřejněno 15. 5. 2015

Poznámka autorky tejaja

Množstvo porcií závisí od toho, ako je kosť orezaná. Viac mäsa na kosti = viac porcií.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí s kostí na pórku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YR6K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí s kostí na pórku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YR6K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jehněčí plecko s kostí, jehněčí hřbet s kostí recept, jehněčí plec s kostí recepty, jehneci kosti recept, jehněčí z kosti, pasta z pórku, jehněčí na pórku, jehněčí plec na pórku, jehněčí plec s kostí recept

Suroviny:
plec jehnečí, pórek, slanina uzená, česnek, paprika sušená sladká, sůl, olej

Přidat fotografie receptu