Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Různá ochucovadla jsou nedílnou součástí každé kuchyně. Libeček je jednou z oblíbených a často používaných bylin. V kombinaci s dalšími zelenými listy připravíte chutné a zdravé ochucovadlo nejen do polévky.
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z Dadalovy kuchařky.
Moje recepty a fotopostup najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2024 17:10
Mám ještě od loňska a nezhořkl
14. 5. 2021 08:33
1974andrea: Já taky vyzkouším a zkusím dát olej před solí. Olej trochu uzavře porušené buňkové struktury sekáním a omezí působení kyslíku, možná to nezhořkne tak rychle.
13. 5. 2021 22:29
janatka: Ivet, tohle ti určitě nezhořkne. Hořké jsem měla to od Jany R. a to se vařilo.
13. 5. 2021 20:06
Tak já mám hotovo a jsem zvědavá jestli to zhořkne. Když jsem ochutnala, zdálo se to v pohodě.
13. 5. 2021 10:14
Určitě vyzkouším, letos je krásný a dokud je mladý bude to lepší. Měla jsem podobný problém s hořknutím u jiného receptu.
28. 7. 2017 22:50
Přečetla jsem si reakce a rady na libečkové maggi i polévkové koření, rozhodla jsem se využít pro začátek jenom libeček. Nakrájela jsem ho a povařila 15 min. Pak rozmixovala, vše v pohodě. Poté jsem dala 2 čajové lžičky soli a zklamání, už byl hořký...takže je mi to záhadou, že by to byla reakce se solí??? nechápu souvislost...
18. 6. 2017 14:26
Já zase používám libeček jen tu nat do polévek,do brambor když vařím i do guláše a je to moc dobré.
19. 5. 2015 11:19
Jana Remkova: to je prima, že ti to nezhořklo
19. 5. 2015 11:15
spagetka: A Ladi, 1 skleničku už mám vypotřebovanou!!! A super to bylo
19. 5. 2015 11:14
Holky, já jsem dala čerstvou a hodně mladou majoránku, možná ještě neměla ani tu chuť, co by měla být. Hořké jsem to fakt neměla, ale příště, podle toho, co slyším, ji raději asi nedám! . No, tohle je taky super, Andreo
19. 5. 2015 11:03
No holky, po těch vašich experimentech zůstanu u nasekaného do mrazáku
19. 5. 2015 08:13
1974andrea: já nevím, fakt jsem to neměřila, ale 15 minut? Hele, až budu dělat, tak si lépe všimnu času.
19. 5. 2015 08:02
spagetka:Za tak krátkou dobu by ti to nemohlo pustit tolik chuti, to je jako bys dala libeček na závěr do polévky
19. 5. 2015 07:51
1974andrea: Já ještě doplňovala, tys mi tam skočila . Já si nevšimla té doby vaření u J.R., ta doba 15 minut mi přijde ale fakt dlouhá. Já vlastně jen spařuju, nevařím doslova, tak mezi 3-5 minutami? asi tak nějak...
19. 5. 2015 07:50
spagetka:Jana už to ochutnala, psala jsem jí to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 3 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 4 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 6 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 6 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 7 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 7 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: maggi libecek domácí magi domácí maggi libeček magi recept konzervace libečku pasta z libečku libeček recepty využití libecku recept na domácí maggi polévkové koření z libečku libeček domácí magi libeček konzervace domácí maggi recept magi libeček recept maggi catni z libecku libeček maggi libeček magi recept na magi libeckova pasta
Suroviny: libeček, libeček, kopřivy, celer, sůl, olej slunečnicový
Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V9P1
23 názorů