Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s bylinkovým bříškem

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Pstruhy očistíme, uvnitř osolíme a bříško jim vycpeme směsí omytých a osušených bylin. Osolíme i vně, povrch potřeme olejem a grilujeme nebo pečeme dočervena. Krok 2: Hotovým rybám vyjmeme bylinky z břicha, na každé necháme rozpustit kousek másla a podáváme s citronem, chlebem a bílým vínem.

Zveřejněno 19. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s bylinkovým bříškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nPxl

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s bylinkovým bříškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nPxl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Pstruh s bylinkami je moc chutná záležitost:-p:-KNepohrdla bych:yes:

maiva: :-K Děkuji.

Krásná ryba- recept, jednoduché a jistě dobré:-p+:yes::yes:
Je vidět, že začíná sezóna:-D

Děkuji za milé komentáře :-)

Tez chvalim!

Takhle je nejlepší:yes:

cathleen: Děkuji :-K
Ano, už jsme zahájili sezonu, v sobotu bylo krásně :-*

Už grilujete? Lákavá a chutná nádhera:-p:yes:

Tématické fráze:
tncz nova špenatove halušky, jaka bylina ke pstruhovi, jak grilujeme pstruhy recepty, pstruh na masle s bylinkovym prelivem

Suroviny:
pstruh, kopřivy, šťovík, petržel, šalvěj, máslo, sůl, citron

Přidat fotografie receptu