Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený sekaný řízek s celerem

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez odležení masa

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez odležení masa)

Suroviny pro 5 porcí

5porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 079 kJ /
1 214 kcal
Bílkoviny131,73 g
Tuky39,25 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 846 mg
Sodík 564 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy79,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny dobře promícháme a necháme asi hodinu odležet v lednici. Krok 2: Z odleželé směsi pak tvarujeme ploché řízečky, které klasicky obalíme v trojobalu. Krok 3: Na rozehřátém oleji dozlatova z obou stran usmažíme. Krok 4: Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

TIP: Jak umlít maso doma?

Zveřejněno 20. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažený sekaný řízek s celerem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M6w3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažený sekaný řízek s celerem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M6w3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Ivana64: Dobrý den,s tou moukou to vyzkouším....já přidávám ještě mrkev a hladkolistou petrželkou... hezký poho den :-)

:-)<3:yes::yes: moc dobré, kdysi jsme to hodně dělávali, pak se na to trochu zapomnělo, díky za připomínku :-K

Místo hladké mouky jsem dala špaldovou celozrnnou a ovesné vločky. Neobalovala jsem, nesmažila, pekla jsem v troubě. Moc nám chutnalo, opravdu ta chuť byla masovější. :-)

kukumalu: děkuji :-K

Vynikající :yes::yes:, určitě zase udělám.

Tomáš Franěk: jako o nositeli chuti jsem četla o tuku:-)ale je pravda, že i mně se zdá, že celer (přidaný v rozumné míře) chuť jídla jakoby "vytáhne" do popředí;-)Máme ho moc rádi.

Tomáš Franěk 29. 5. 2015 20:33
Někde jsem četl,že cerel je nositelem chuti a přidávám jej do mletého,do omáček a je to fakt moc dobré

:yes::yes::-K

jarda Kadic: :-8děkuju - tobě i mamče:-K

Tak řízečky vyzkoušené,mamča pochválila;-)

Oberursel: tuřín?:-OProč tady dotaz na tuřín, který v receptu obsažený ani není?
Kupujem v Kauflandu.

Zítra by měly přijít na řadu:yes:

kde koupím tuřín - nebo čím ho můžu nahradit?

móc nám chutnají:yes::-D dělám velmi podobně;-)

Ivi,Tvé řízky vypadají velice hezky:-K:yes:
Také máme rádi kombinaci mletého masa s nastrouhaným celerem,ale dávám ho o něco více.Někdy směs místo v trojobalu obalím ve slanině:-p

danielle72: no, o mě nápad kdysi jen tak lehounce zavadil (celer milujeme)...a až teď jsem narazila na něco podobného v Recepturách teplých pokrmů, tak se dělím s vámi:-))

:yes::-p To je nápad, který by mě nenapadl...

Dobré vepřocelerenky:yes:

Tak to bych si nechala líbit:-p:-p:-p:yes::yes:

:-p:-p

Tématické fráze:
mletý řízek s celerem, celer recepty, mleté řízky s celerem, smažený celerový řízek, sekaný řízek, cerel řízek, recepty z celeru, celerové řízky, smazeny cerel, smažený celer, smaženy cerel v těstičku, smažené celerové řízky, celerove mlete rizky, smažený mletý řízek s celerem, mleté řízky s s celerem, sekaný řízek recepty, mlete veprove rizky s cerelem, kde koupím tuřín, smažené celerové řízky, řízečky s celerem

Suroviny:
plec vepřová, celer, vejce, mléko, mouka hladká, pepř mletý, sůl, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu