Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 278 kJ / 5 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 379,58 g |
Tuky | 378,42 g |
Vláknina | 15,89 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 37,40 g |
Sůl | 100,31 g |
Sacharidy | 155,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí na divoko s jalovcem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkQr
Moje poznámka
Krůtí na divoko s jalovcem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkQr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 17 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 21 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 23 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 1 hodinou
Jablečná bábovka
Dagemar před 2 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 12 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 12 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 13 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 13 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 15 hodinami
Tématické fráze:
krůtí na divoko,
krůtí maso na divoko,
krůtí stehna na divoko,
krůtí stehno na divoko,
krutí prsa na divoko,
kruti kostky na divoko,
krůtí prsa na na divoko,
kruti maso colombo 65,
krůtí maso recepty,
krůta na divoko,
bezlepkove krůtí maso na divoko,
krůta na na divoko,
krůtí prso na na divoko,
kruti nadivoko,
krůtí na jalovci,
kruti špaličky na divoko,
recept kruta na divoko,
kruta ala bazant,
kruta a la bažant,
videorecepty kruti na divoko
Suroviny:
maso krůtí,
česnek,
slanina uzená,
bujón,
cibule,
jalovec,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (3)