Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízek se žampionovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Mezi dva tence rozklepané, osolené kuřecí řízky vložíme plátek šunky a obalíme v trojobalu, usmažíme. Krok 2: Žampionový přeliv: Na jemně nakrájené cibulce dusíme čerstvé žampiony do změknutí, zalejeme smetanou, povaříme, dochutíme vegetou a ještě malinko provaříme, až se smetana zredukuje.

Zveřejněno 26. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízek se žampionovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6vA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízek se žampionovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6vA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
smetanový přeliv, přeliv na maso, smetanový přeliv na maso, kuřecí řízky se žampióny, žampionová omáčka k masu, přeliv na kuřecí maso, kuřecí řízky na žampionech, kuřecí maso na žampionech se smetanou, smetanový přeliv recept, přelivy na maso, smetanový přliv na maso, smetanovy přeliv se žampiony, hříbkový přeliv na maso, kureci maso s prelivem, kuřecí prsa v žampionové omáčce, kuře v žampionové omáčce, přírodní řízek se žampiony, řízek se žampionovou omáčkou, kuřecí řízky žampiony, kuřecí řízky s žampiony

Suroviny:
řízky kuřecí, žampióny, šunka, strouhanka, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej, cibule

Přidat fotografie receptu