Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené plátky s tymiánem a šlehačkou

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lenka-m

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 701 kJ /
2 319 kcal
Bílkoviny80,13 g
Tuky117,67 g
Vláknina33,40 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 3,08 g
Sůl7,50 g
Sacharidy220,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oloupané brambory nakrájené na kolečka, cibule na půlkolečka, tymián. Vše smíchám dohromady, osolím, opepřím a vyložím tím dno pekáče. Zaleji vývarem a olejem.

Plátky masa osolím opeřím z obou stran a položím na do pekáče na připravenou směs. Krok 2: Smetanu, hořčici a hrubě nastrouhaný sýr promíchám a naleju na maso. Krok 3: Dám péct do trouby nejdříve zakryté a pak odkryju. Celkem asi hodinu.

Zveřejněno 31. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené plátky s tymiánem a šlehačkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GE9Q

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené plátky s tymiánem a šlehačkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GE9Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

VOCHECHULE 2. 6. 2015 18:16
Určitě bezva pošušňáníčko. Tahle zapékaná jídla i s bramborama nemaj chybu. Takovej pekáč ... " CO DŮM DAL "... je úplně nejlepší. Dávám bodík. :yes::-p:-K

...já to beru:-p:yes::yes::yes:

:-p:yes:

Tématické fráze:
vepřové plátky se šlehačkou, vepřový plátek se šlehačkou, zapečené vepřové plátky se šlehačkou, veprovy zapeceny ze slehackou, vepřové plátky zapečené se šlehačkou, recepty veprove zapecene smetana brambory tymian, vepřové maso zapecene s tymianem, vepřové plátky s bramborami,šlehačkou a tymiánem, veprovy platek zapeceny se slehackou a bramborem, recepty s tymiánem, vepřové plátky se šlehačkou a sýrem, vepřové plátka s fazolkama šlehačkou a sýrem, platek zapeceny se slehackou, vepřové s bramborami zapečené se šlehačkou, zapečené plátky s brambory a šlehačkou, vepřová plátky šlehačkou, vepřové plátky s nivou a tymiánem, zapekane teleci se slehackou, vinna klobasa zapecena se slehackou, zapečené těstoviny s vajíčkama a šlehačkou

Suroviny:
maso, brambory, cibule, smetana, hořčice, sýr eidam, tymián čerstvý, vývar masový, olej, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu