Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák na pivu a medu

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lenka-m

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 367 kJ /
566 kcal
Bílkoviny6,00 g
Tuky33,45 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,48 g
Sůl5,95 g
Sacharidy48,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Květák rozdělím na malé růžičky a obalím v těstíčku. To si připravím z mléka, mouky a soli. Položím do pekáčku a dám péct do trouby tak na 20 minut. Krok 2: Připravím si marinádu:
smíchám olej, med, kečup, nasekaný rozmarýn, rozmačkaný česnek, sójovou omáčku, pivo a naliji na květák a ještě zapeču tak 7 minut. K tomu jsem dávala bramborovou kaši.

Zveřejněno 31. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák na pivu a medu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KR6z

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák na pivu a medu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KR6z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Mnamka i k pecivu:-*

No tak tohle je teda něco .Teď jsem koupil květák a hned to udělám .:yes::yes::yes::yes:

To je hodně zajímavé! :-O:yes:

Dost zajímavý recept, u mužských bych s ním neuspěla. Sama bych ráda kousek ochutnala.

podobnou marinádu dělám na maso, takže i ten květák s ní musí být dobrý :) :yes:

Leni, tak to by mne asi nenapadlo!

Tématické fráze:
kvetak recepty, recepty z květáku, květák recept, recepty květák, recept na květák, recept květák s pivem, květák na černém pivu, restovaný květák s medem, recepty na kvetak, recepty s květákem, marinada na květak, květák v pivním těstíčku v troube, med a pivo omáčka, omáčka med a pivo

Suroviny:
květák, mouka hladká, mléko, sůl, pepř, olej, kečup sladký, med, omáčka sojová, pivo černé, česnek, rozmarýn čerstvý

Přidat fotografie receptu