Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemný tvarožník

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

LIDKA LIDKA

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie33 891 kJ /
8 100 kcal
Bílkoviny118,90 g
Tuky322,40 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 3,22 g
Sodík 840 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy1 174,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve si uděláme karamel, upálíme krystal cukr a zalijeme vodou a necháme povařit, ať tam nejsou hrudky, necháme vychladit. Krok 2: Žloutky ušleháme s cukrem, vanilkovým cukrem do pěny, pak přidáme karamel a ještě šleháme. Nakonec dáme mouku, prášek do pečiva a tuhý sníh. Těsto rozdělíme na dva díly a každý upečeme zvlášť. Jeden dáme na pečicí papír, ten pak dáme na náplň, aby byl spodek těsta nahoře, líp se polévá polevou. Krok 3: Po vychladnutí potřeme jeden díl tvarohovým krémem, dáme druhé těsto a pak čokoládovou polevu.

Zveřejněno 1. 6. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemný tvarožník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QROq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemný tvarožník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QROq

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recept tvarožník, tvarožník, zdraví tvarožník, jemby tvaroznik, tvarožník s kokosem, tvarožník recept, zákusek tvarožník, tvarožník na plech, tvarozniky, 38 dkg

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr moučkový, cukr vanilkový, prášek do pečiva, vejce, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, tvaroh, žloutek, cukr krystal, voda

Přidat fotografie receptu