Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Býčí žlázy na česneku a majoránce

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 706 kJ /
647 kcal
Bílkoviny115,82 g
Tuky15,22 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 278 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žlázy opláchneme a nakrájíme na kostky. Krok 2: Na oleji osmahneme cibuli, na ní osolené a opepřené maso, lehce podlijeme vodou nebo vývarem a krátce podusíme. Krok 3: Zahustíme jíškou, dochutíme česnekem, majoránkou, dosolíme (je-li třebba) a provaříme.
Podáváme s rýží.

Zveřejněno 2. 6. 2015

Poznámka autorky cathleen

Velice jednoduché, rychlé a prý moc dobré :)

Jíška, kterou mívám v lednici pro rychlou potřebu, je tady http://www.toprecepty.cz/recept/42896-jiska-do-zas...

Kdo ji nemá, na malé pánvi a troše oleje osmahne za stálého míchání tolik hladké mouky, aby se dala jíška míchat a byla bez hrudek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Býčí žlázy na česneku a majoránce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YRM9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Býčí žlázy na česneku a majoránce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YRM9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
býčí žlázy, recept na býčí žlázy, býčí žlázy na česneku, býčí žlázy recepty, býčí žlázy recept, byci zlazy na smetany, recepty na býčí žlázy, býčí žlázy na cibulce, jak připravit býčí žlázy, zlazky na cesneku, býčí žlázy na divoko, býčí žlázy v lednici, býčí žlázy a na cibulce, recept na žlázy, byčí žlázy na na divoko, dušené býčí žlázy na cibulce, býčí žlázy na smetaně, srnčí žlázy recept, b??? ?l?zy

Suroviny:
býčí žláza, cibule, olej, majoránka, česnek, sůl, pepř mletý, jíška

Přidat fotografie receptu