Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 706 kJ / 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,82 g |
Tuky | 15,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 2. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy na česneku a majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRM9
Moje poznámka
Býčí žlázy na česneku a majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRM9
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 15 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 3 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 3 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 3 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 4 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 5 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 6 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 6 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 8 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 10 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
býčí žlázy na česneku,
býčí žlázy recepty,
býčí žlázy recept,
byci zlazy na smetany,
recepty na býčí žlázy,
býčí žlázy na cibulce,
jak připravit býčí žlázy,
zlazky na cesneku,
býčí žlázy na divoko,
býčí žlázy v lednici,
býčí žlázy a na cibulce,
recept na žlázy,
byčí žlázy na na divoko,
dušené býčí žlázy na cibulce,
býčí žlázy na smetaně,
srnčí žlázy recept,
b??? ?l?zy
Suroviny:
býčí žláza,
cibule,
olej,
majoránka,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
jíška
Komentáře