Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodový "Míša"

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 874 kJ /
926 kcal
Bílkoviny31,54 g
Tuky50,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 134 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy85,44 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny umixujeme dohromady, pokud máme potřebu dokyselíme, dosladíme a dáme umíchat do zmrzlinovače. Krok 2: Kdo strojek nemá, dá zmrazit do mrazáku. Potom je ale potřeba každou hodinu krabičku se zmrzlinou otevřít a dobře promíchat zmrzlou hmotu se zbytkem. Tím předejdeme tvorbě ledových krystalků.

Zveřejněno 8. 6. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jahodový "Míša"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q9AR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jahodový "Míša"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q9AR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

cathleen: Taky mě napadlo jestli nezáleží na složení surovin, například tady v té jsou jahody, které obsahují vodu, třeba se vytvoří krystalky i po přidání alkoholu ;-)

Miquel::-Otak děkuju za zprávu, asi budu muset vyzkoušet. Jana píše lžičku, ty dvě lžíce - možná zmrzku rozdělím do dvou kelímků s různým množstvím alkoholu a uvidím. ;-)

cathleen: Když jsem dělal kávovou zmrzlinu http://www.toprecepty.cz/recept/42765-kavova-zmrzl... tak jsem tam také dával alkohol (2 lžíce), nepromíchával jsem a opravdu se tam krystalky nevytvořili ;-)

Jana: zmrzlin mám vyzkoušených hodně, i s alkoholem...ale nepotvrzeno ani z jediného zdroje, že by lžička alkoholu zabránila tvorbě ledových krystalků při mražení nepromíchávané hmoty..
Pokud ještě někdo vyzkouší a podá zprávu, ráda svůj názor změním. ;-)

Jana:a hele to je prima nápad;-);-);-);-)

Já abych to nemusela v mrazáku po hodině míchat, přidávám lžičku jakéhokoliv alkoholu, co kdo má rád, a pak se krastalky neutvoří.

:-p:-p:yes:

Tématické fráze:
jahodový miša, domácí jahodový míša, jahodový míša recept, míša zmrzlinovač recepty, jahodovy misa rez, misa rezy z jahodami, domácí zmrzlina míša ze zmrzlinovače, jahodový míša domácí, meruňkový míša recept, misa zmrzlina ze zmrzlinovace, top recepty jahodovy misa, misa zmrzlina ve zmrzlinovač, domací jahodovy míša, recept zmrzlina míša zmrzlinovač, domácí zmrzlina-míša ze zmrzlinovače, zmrzlina jahodový míša, jahodový míša-recept, míša zmrzlina jahodova, domácí zmrzlina-míša s jahodami, zmrlinovač míša recepty

Suroviny:
smetana, mléko, tvaroh plnotučný, cukr vanilkový, cukr, jahody

Přidat fotografie receptu