Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 380 kJ / 2 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,95 g |
Tuky | 41,20 g |
Vláknina | 34,60 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 6,13 g |
Sůl | 15,30 g |
Sacharidy | 383,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično- špaldové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRlv
Moje poznámka
Pšenično- špaldové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRlv
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 35 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 10 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 34 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 59 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 4 hodinami
Tématické fráze:
kaiserky ze špaldové mouky,
kvaskove kaiserky,
kaiserka z kvásku,
kaiserky z kvásku,
kaiserky ze spaldovy mouky pečené v v troube,
špadova mouka recepzy,
žitno-špaldové bulky,
zitne kaiserky,
bulky z žitné nebo špaldové mouky,
kaiserky z žitného kvásku,
spaldovy housky z kvásku,
kaizerky z z kvásku,
kaiserka recept,
pečené kaizerky,
recept na kaiserky z kvásku,
spáldové pšenične rohliky,
kaiserka z kvásku recept,
bulky z pšeničné špaldy,
kaiserky se spádové mouky,
kaiserka z žitné mouky recepty
Suroviny:
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
mouka špaldová celozrnná,
mléko,
olej,
droždí,
med,
sůl,
vejce,
Komentáře (11)