Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní chléb (70% celozrnný)

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 134 kJ /
1 944 kcal
Bílkoviny56,33 g
Tuky9,74 g
Vláknina39,71 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,63 g
Sůl24,00 g
Sacharidy374,81 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, sypké (droždí a kvásek nahoru na mouku) a použijeme program Celozrnný. Krok 2: Hotový chleba z pekárny vyklepneme a necháme vychládnout na mřížce.

Zveřejněno 24. 6. 2015

Poznámka autorky cathleen

Chleba je tmavý, pórovitý a pružný.

www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivní chléb (70% celozrnný)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7kVO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivní chléb (70% celozrnný)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7kVO

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

No ten je zase krááásný. Já se znovu, po neúspěchu, do výroby kvásku nepustila. . . ale zkusím to bez něj, uvidíme. Pokud to nebude ono, holt se do kvásku pustím znova a budu držet. :-8:yes:+

Tématické fráze:
tncz nova, bramborovo pivní chléb, 70%celozrnné mouky chléb, žitný pivni chleba, pivní chléb z celozrnné žitné mouky, bramborovo pivni chleba, pivní kvásek, celozrnné pivnií housky, pivní rohlíky a chleba, domácí pekárna pivní chléb celozrnný

Suroviny:
pivo světlé, voda, kmín drcený, sůl, kvas žitný, mouka celozrnná žitná, mouka celozrnna pšeničná, mouka chlebová pšeničná, droždí

Přidat fotografie receptu