Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový špíz s pikantními fazolemi

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 931 kJ /
700 kcal
Bílkoviny93,12 g
Tuky15,35 g
Vláknina2,86 g
Cholesterol 192 mg
Sodík 205 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy15,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve naložíme maso. Tentokrát jsem použila jen sůl a sečuánský pepř. Krok 2: Napícháme maso na špejli a osmahneme zprudka na troše oleje a másla aspoň 3 minutky z každé strany. Maso vyjmeme, dáme do alobalu, uzavřeme a vložíme na cca 6 minutek do rozpálené trouby. Krok 3: Do výpeku přidáme oříšek másla, protlak, koření, zalijeme vínem. Necháme zredukovat a nakonec přidáme bílé fazole v rajčatové omáčce a česnek. Krok 4: Provaříme a dochutíme oregánem. Podáváme s pita chlebem.

Zveřejněno 26. 6. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový špíz s pikantními fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EBQl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový špíz s pikantními fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EBQl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřový špíz na víně, panenka s pikantnima fazolema, vepřový špíz

Suroviny:
panenka vepřová, sůl, pepř sečuánský, fazole červené v rajčatovém nálevu, česnek, koření ďábelské, koření oregáno, protlak rajčatový, víno bílé

Přidat fotografie receptu