Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 003 kJ / 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,13 g |
Tuky | 7,52 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 191 mg |
Sodík | 289 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 72,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí veverka s květákovo-bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lP61
Moje poznámka
Hovězí veverka s květákovo-bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lP61
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 1 hodinou
Palačinky v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 4 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 18 minutami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 23 minutami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 43 minutami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 1 hodinou
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 2 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 2 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 2 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 2 hodinami
Fazolky v sýrové omáčce
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
kvetakovobramborove pyre,
recepty hovězí maso - veverka,
jak připravit veverku,
recept na hovězí maso veverka,
hovězí s květákem,
guláš z hovězí veverky,
bramborovokvětákové pyré,
příprava hovězí veverky,
květákovo celerové pyré,
hovězí maso veverka,
květákovo bramborová kaše,
bramborové pyré s květákem,
jidla z hovězí veverky,
priprava veverky,
kvetakovo bramborové pire,
květákovobramborova kase,
hovězí maso veverka recepty,
rostbeef vodochodský,
co s hovezi veverkou,
kvetakovo bramborova kase recept
Suroviny:
veverka hovězí,
květák,
brambory,
máslo,
smetana ke šlehání,
pepř,
maliny,
víno portské,
cukr moučkový
Komentáře (2)