Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená játra s rebarborou Duszona wątróbka z rabarbarem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gmptop gmptop

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 360 kJ /
1 042 kcal
Bílkoviny110,23 g
Tuky42,06 g
Vláknina12,30 g
Cholesterol 3,02 g
Sodík 522 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy51,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra očistím, operu (pod vodovodním kohoutkem), zaliji 3 polévkovými lžícemi mléka. Cibuli nakrájím na perka, jablko na osminky a oloupu. Rebarboru očistím a posekám na kousky. Krok 2: Na pánvi rozpálím olej, orestuji cibulku, lehce posolím, přidám jatýrka, popráším moukou. Až se mouka začne přichytávat, zaliji mlékem. Podusím, až změknou. Krok 3: Na druhé pánvi roztopím kousek másla, přihodím jablko a rebarboru. Držím na pánvi, až mi jablka zrumění a rebarbora je tak napůl tvrdá – napůl měkká, prostě na skus. Přidám k játrům. Dokořením a přizdobím majoránkou, nejlépe čerstvou.

Zveřejněno 28. 6. 2015

Poznámka autora gmptop

Rebarbora nemusí být jen nasladko. :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená játra s rebarborou Duszona wątróbka z rabarbarem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nPJp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená játra s rebarborou Duszona wątróbka z rabarbarem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nPJp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Výborné.:yes: Skutočne rebarbora nemusí byť na sladko. Určite to budem robiť častejšie. ;-) Ďakujem za recept. :-K

Tématické fráze:
drůbeží játra s kedlubnou

Suroviny:
játra drůbeží, cibule, rebarbora, jablko, mléko, máslo, sůl, pepř bílý, majoránka, mouka

Přidat fotografie receptu