Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kaviár z lilku

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

vseumel

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Malý tip na letní předkrm. Větší lilek podélně rozkrojíme na dvě části, každou část potřeme trochu olejem a celý lilek zabalíme do alobalu. Krok 2: Pečeme na 180°C v troubě asi 60 minut. Krok 3: Po vychladnutí vydlabeme dužinu lilku, přidáme stroužek česneku, trochu olivového oleje, sůl, a menší jarní cibulku. Krok 4: Všechno rozmixujeme. Krok 5: Takto připravený nátěr zvaný "kaviár z lilku" podáváme na opečeném toustu viz foto.

Zveřejněno 29. 6. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kaviár z lilku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KR78

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kaviár z lilku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KR78

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kaviár z lilku, lilek jako kaviár, lilek kaviár, lilkovy kaviar, lilek kaviár recepty, kaviár lilek, kaviár z lilku recept, kaviar video, kavjar, lilkový kaviár se se šunkou, kavjar lilek, chroustíci z lilku, kaviarova pomazanka z lilku, recept na kaviar z lilku, recepty lilek kaviár, kaviár z, kaviár z lilku na opečeném, předkrm z lilku, lilek kaviárem, lilekkaviár

Suroviny:
lilek, olej, sůl, česnek, cibulka jarní, alobal

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu