Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 422 kJ / 340 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,68 g |
| Tuky | 7,86 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 3,32 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 49,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlupaté knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYL
Moje poznámka
Chlupaté knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYL
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 22 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 22 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 44 minutami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 1 hodinou
Vrstvený salát
Haname před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 3 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 6 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 6 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 7 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 7 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 7 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 7 hodinami
Tématické fráze:
drbáky babica,
chlupateknedliky,
falešné drbáky,
recepty-chlupate knedliky,
drbáky se solamylem,
falešné bosáky,
bosáky od babičky,
babicovychlupateknedliky,
clupaty knedliky,
recept-chlupate knedliky,
clupaté knedlíky recept,
chlupatý s houbama,
strapate knedliky,
knedlíky z cukety,
chlupaté knedlíky s. vajíčky,
clupatý knedlik,
chlupaté knedlíky s houskou videorecept,
nejlepsi bosaky,
babiččiny bosáky,
prave drbaky
Suroviny:
veka,
brambory,
sůl,
vejce
Komentáře (7)
Toto jsou správné chlupaté knedlíky - tvarem,velikostí i konzistencí. Lžicí se dělají noky.
Ale to přece nejsou chlupaté knedlíky, do těch patří hrubá mouka, a ne žemle. S houskou je to lehčí, ale není to ono. A navíc, chlupaté knedlíky se dávaly do vařící vody lžicí, podobně jako noky, nevařily se jako šiška.