Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí žaludky s houbami na česneku

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 230 kJ /
1 011 kcal
Bílkoviny125,98 g
Tuky41,61 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 347 mg
Sodík 533 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy31,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žaludky dobře očistíme a překrájíme na polovinu. Krok 2: Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli a žaludky opečeme. Přidáme hořčici, předem namočené houby i s vodou. Vsypeme koření, česnek a podlijeme vývarem. Krok 3: Dusíme doměkka, podle potřeby podléváme. Krok 4: Mouku rozkvedláme ve vodě a žaludky zahustíme. Dochutíme solí a pepřem a případně česnekem. Krok 5: Necháme 10 minut povařit.

Zveřejněno 13. 7. 2015

Poznámka autorky mika59

Vhodná příloha jsou těstoviny, knedlíky nebo chléb.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí žaludky s houbami na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EB7g

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí žaludky s houbami na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EB7g

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

No vidíte, Vaše recepty jsou úžasné a nestárnoucí....:-D:-K

keltika: Tak to je jeden z mých úplně prvních receptů...moc děkuji..:-K:-K:-K:-K:-K

další z Vašich výborných receptů, dobrota, děkuji :-K

Milena Cejpová 14. 7. 2015 21:25
Já dělám z kuřecích žaludků držťkovou polévku a je výborná.Dávám k žaludkům vše co se dává do držťkové polévky.

mika59:máš dobré recepty...aj tento.:yes:.

casino::yes::-))

casino::-?:-?:-? Tak tomu nerozumiem.:-!:-!:-! To si aj mäso koreníte mäsom, cibuľu cibuľou atď.:-?:-?:-? Vy ste ešte nezistili, že rozdiel medzi hubami sušenými a čerstvými je dosť veľký?:-?:-?:-? Hoci, asi máte aj pravdu, zákazník v reštaurácii "prihubovanie" čerstvých húb sušákmi nespozná.:-D:-D:-D
Veselé pohubovanie:-p:-p:-p

jarda Kadic: máte recht
Houby čerstvé vs. sušené?
Sušenými "kořením" i polévku či omáčku z čerstvých...

cecilka:;-):-K

jarda Kadic:V podstate súhlasím, až na tie huby. Teraz, keď rastú, dám radšej čerstvé, sušené si nechám na horšie časy:-D:-D:-D.
mika 59:vôbec som nechcela vyrývať, skôr, ďakujem za pripomenutie, na hydinové vnútornosti som akosi pozabudla:-//. Ale, recept si dovolím poupraviť, môj jazyk totiž hovorí, aby som pridala aj kyslú smotanu.:-D. Inak, verím že aj bez nej je to :yes::yes::yes:

cecilka: cecilko,já dělám podobně z kuřecích žaludků guláš a je fakt jedno, jestli jsem je měl chlazené,nebo zmrazené.A co se týká hub,tak se mi sušené zdají voňavější,než čerstvé, ale asi to bude taky šumafuk, jestli jsou takové,nebo makové:-)):-)):-)) ale jinak je to bašta:yes::yes::yes:

cecilka: Upravila jsem ať si každý vybere. My děláme z čerstvých.

:-?:-?:-? Kuracie žalúdky robím už roky a na rozličné spôsoby a aj mrazené aj čerstvé. Doteraz som žiadne rozdiely v chuti nespozorovala. Prečo by som práve pri tomto recepte mala použiť žalúdky čerstvé a k tomu sušené huby:-?:-?:-?

Přidávám se k těm, kterým by chutnalo :-p:-D:yes:

I mně by chutnalo :yes:+

Tématické fráze:
kuřecí žaludky, kuřecí žaludky recepty, recept na kureci zaludky, kureci zaludky na houbach, recepty na kuřecí srdce a žaludky, omáčka kuřecí žaludky a houby, houbové recepty, houby recepty, kuřecí srdce a zaludky, kuřecí žaludky recept, kuřeci zaludky s cesnekem, recept s kuřecích žaludku, játrová omáčka se žaludky, recepty kuřecí s s houbami, jak vypada kuřecí žaludek, kureci zaludky horcice, pikantni kureci zaludky, kuřecí na houbách, kuře houby, drubezi zaludky s houbama

Suroviny:
žaludky kuřecí, houby sušené, cibule, česnek, mouka hladká, kmín mletý, pepř, sůl, hořčice, vývar, sádlo

Přidat fotografie receptu