Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hráškové pyré s vinaigrette

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 150 kJ /
1 709 kcal
Bílkoviny34,23 g
Tuky133,40 g
Vláknina33,10 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy76,26 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V kastrolu rozpustíme máslo a přidáme na kolečka nakrájenou cibulku. Když změkne, přidáme pokrájený salát, hrášek, posekanou petrželku a mátu. Osolíme, opepříme a vaříme cca 10 minut (do změknutí hrášku). Krok 2: Mezitím si prošleháme olej s octem a přidáme nadrobno posekanou petrželku s mátou. Když je hrášek měkký přilijeme smetanu a rozmixujeme. Krok 3: Po naservírování hráškového pyré ho pokapeme bylinkovým vinagrette.

Zveřejněno 20. 7. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hráškové pyré s vinaigrette

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kPPN

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hráškové pyré s vinaigrette

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kPPN

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Tématické fráze:
bramborovo hráškové pyré, hraskove pyre, hráškové pyré recept, recept na hráškové pyré, dýňovo batátové pyré, hráškové pyré se smetanou, bramborové pyré shraskem, pyre z hrasku, dyňovo hráškové pyre, hrášková kaše s křenem, hraskové pyré s uzenym masem, kuřecí na hraškovem pyré, kureci pyre s hráškem, pyre z hrasku a celeru, hráškové pyré se zázvorem, hráškové pyré s uzeným masem a smetanou, hráškové pyré jako příloha, recept hraskove pyre, panenja s hraskovym kremem hrášku, hráškové pyré salát

Suroviny:
cibulka jarní, máslo, salát little gem, hrášek mražený, petrželka, máta, sůl, pepř, smetana ke šlehání, olej olivový extra virgin, ocet vinný bílý, petrželka, máta

Přidat fotografie receptu