Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

PEPITY (pepřové pivní tyčky)

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 051 kJ /
968 kcal
Bílkoviny21,88 g
Tuky33,06 g
Vláknina7,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy136,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Droždí rozmícháme v pivu, přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto. Necháme ho 30 minut odpočinout, pak prohněteme, vyválíme na malý obdélník, posypeme sezamem a ten trochu do povrchu zaválíme. Krok 2: Nožem nebo kolečkem na pizzu nakrájíme tyčky, při přenášení na plech s pečícím papírem nebo fólií je natáhneme na délku plechu a necháme dokynout, než se nahřeje trouba. Krok 3: Upečeme ve vyhřáté troubě do křupava (200°C asi 15 -18 minut).

Zveřejněno 21. 7. 2015

Moje poznámka

TopRecepty.cz

PEPITY (pepřové pivní tyčky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r664

Moje poznámka

TopRecepty.cz

PEPITY (pepřové pivní tyčky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r664

Marie

Komentáře (5)

Super název:-D:-p+:yes:

:-p:yes::yes:

Uzasne, s peprem asi hodne dobre!

Palec hore :-)

To se mně líbí! ;-):yes:+

Tématické fráze:
tycky k pivu, pivní tyčky, pivnitycky, tyckyk pivu, chutovky k pivu pizza tycky, nejlepší tyčky k pivu, tyčky k pivu recept

Suroviny:
pivo světlé, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, olej, sůl, pepř mletý, droždí čerstvé

Přidat fotografie receptu